Старт кар’єри: добірка перспективних стажувань липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Старт кар’єри: добірка перспективних стажувань липня

Особисті фінанси
166
Старт кар’єри: добірка перспективних стажувань липня
Старт кар’єри: добірка перспективних стажувань липня
Аналітики порталу budni.robota.ua створили підбірку вакансій для розумних, впевнених та наполегливих кандидатів.
«Якщо прагнете здобути новий досвід та побудувати успішну кар’єру у міжнародних та українських компаніях — не зволікайте! Можливостей, які відкриваються перед студентами та фахівцями з мінімальним досвідом або без нього, багато», — сказано в повідомленні.
Молодший фахівець/молодша фахівчиня банку у ProCredit Bank у Києві
У команду шукають фахівців з вищою освітою або тих, хто закінчує навчання, хочуть розвивати свої soft та hard skills.
Важливими для роботодавця є готовність вивчати сферу банківського сектора, а середній рівень англійської мови буде перевагою.
Експедитор в «Аврора Мультимаркет» у Львові
Українська мережа магазинів запрошує в команду. Серед завдань: експедиція товару за накладними; забезпечення збереження матеріальних цінностей; розвантаження товару.
Роботодавець анонсує ненормований графік роботи та відрядження по Україні. А військовозобов’язані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання, якщо мають належно оформлені військово-облікові документи.
Junior Brand Manager у Nestle Ukraine у Києві
Звертають увагу на кандидатів з вищою освітою (бажано — маркетинг, менеджмент); 1+ років досвіду в управлінні брендами в B2B та B2C; досвідом роботи в торговому маркетингу або в продажах (буде перевагою); знанням сфери HoReCa, B2B-маркетингу; досвідом роботи в цифровому маркетингу; відмінними навичками управління проєктами та комунікації; англійською мовою на рівні Upper-Intermediate/Advanced.
Молодший фахівець/молодша фахівчиня відділу «Датахаб» (стажування Energy Hub) в «Укренерго» у Києві
Національна енергетична компанія запрошує на стажування студентів випускних курсів та молодих фахівців. Тривалість — 6 місяців.
Основні завдання: підтримка функціонування інформаційно-комунікаційної платформи ПК «Датахаб» в частині звернень користувачів; участь у роз’яснювальних заходах на етапі впровадження нової функціональності.
За умови успішного проходження стажування, є можливість отримати пропозицію постійної роботи.
Стажист у відділ фінансів (Revenue Assurance) у lifecell у Києві
GSM-оператор мобільного зв’язку України запрошує на стажування студентів останніх курсів або випускників університетів, які володіють програмами MS Excel, MS Word, знають англійську мову на рівні Upper-Intermediate.
Тривалість стажування — до 6 місяців.
Інтерн у відділ постачання у BAT Ukraine в Прилуках
Міжнародна тютюнова компанія запрошує на стажування разом з експертами у сфері транспортної та складської логістики.
Що будуть робити стажисти: покращувати наявні та розробляти нові методи збору, оцінки та аналізу інформації, а також форми облікових документів; працювати з базами даних для оптимізації та автоматизації процесів; оновлювати, систематизувати та діджиталізувати робочі звіти; надавати пропозиції щодо оптимізації логістичних процесів.
Компанія забезпечує, зокрема: проживання для працівників з інших міст на період інтерншіпу.
Контролер ВТК у «Дніпровський електромеханічний завод»
Приватне виробниче підприємство, що спеціалізується на виготовленні деталей для залізничної галузі, гірничої промисловості та машинобудування, потрібні фахівці.
У яких кандидатів є шанс отримати роботу: які вміють користуватися вимірювальним інструментом — штангенциркуль, мікрометр, нутромір, твердомір; перевіряти деталі на відповідність креслень, оформлення супровідних документів; з технічною освітою.
Є бронювання працівників.
Оператор купажної дільниці у PepsiCo у Вишневе
Серед обов’язків на посаді: здійснення викачування напівфабрикату; забезпечення контролю правильного виставлення сировини на лінію; здійснення комутації та перевірки комутації ліній викачування сировини; повідомлення щодо виявлених невідповідностей в роботі технологічного обладнання; здійснення приготування робочих мийних розчинів необхідної концентрації.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас