Sportbank пропонує депозит на один місяць з найвищою ставкою на ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Sportbank пропонує депозит на один місяць з найвищою ставкою на ринку

Кредит&Депозит
116
Усі клієнти sportbank мають можливість відкрити гривневий депозит «Boooster» на один місяць з найвищою ставкою на ринку у 15% річних.
Банк пропонує доступні умови для своїх вкладників:
  • ставка — 15% річних за місяць;
  • вклад — від 500 грн, максимальний — без обмежень;
  • щоденне нарахування відсотків.
«Наразі депозитні ставки досягли свого максимуму за останні три роки і у найближчому майбутньому ми будемо спостерігати їх поступове зниження, — зауважує СЕО sportbank Михайло Стрижко. — Причина — монетарна політика НБУ, яка спрацювала для стабілізації української економіки. Як результат, це призвело до швидкої стабілізації курсу (зменшення вільної гривні в обігу зменшило тиск на курс) та зменшення темпів інфляції (так само — зменшення гривневої ліквідності знижує покупну спроможність в моменті)».
За його словами, все це дозволить зменшити облікову ставку з поточного рівня у 25% до 20% - 22% вже у цьому році. Такий крок з боку регулятора змусить банки відмовитись від високих ставок з довгостроковими ресурсами вже у другому півріччі 2023 року та поступово скоригувати свою тарифну політику по депозитах відповідно до рівня зменшення облікової ставки. До прикладу вже зараз можна спостерігати, як деякі гравці на банківському ринку починають знижувати процентні ставки, а інколи взагалі виводити з продуктової лінійки депозити менше ніж на 3 місяці.
«Зараз найкращий момент скористатися нашою пропозицією. Бо ставка у 15% на місячний депозит — дійсно найвища на ринку і аналогів наразі немає. Крім того, хочу закцентувати на тому, що sportbank з депозитом „Boooster“ входить до ТОП-10 банків за дохідністю середньострокових та короткострокових депозитів у гривні за даними видання Forbes», — констатує СЕО sportbank.
Нагадаємо, що наразі у sportbank діють такі процентні ставки за депозитом «Boooster» без дострокового зняття у гривні відповідно до терміну розміщення:
  • 3 місяці — 16%;
  • 6 місяців — 17%;
  • 9 місяців — 17,5%;
  • 12 місяців — 18%.
Якщо депозит із достроковим зняттям — ставка буде меншою на 0,5%.
За матеріалами:
sportbank
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас