Сплачуй годинником з картками Mastercard від Юнекс Банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Сплачуй годинником з картками Mastercard від Юнекс Банк

Особисті фінанси
203
Платити картками Mastercard від Unex Bank стало ще зручніше: з 25 квітня ти можеш підключити будь-яку картку до улюбленого смарт-годинника або фітнес браслета, та сплачувати за товари та послуги у сотнях тисяч безконтактних терміналів по всій Україні та мільйонах аналогічних пристроїв за кордоном.

З якими пристроями працюють картки Mastercard від Unex Bank?

Ти можеш додати свою картку до будь-яких носимих пристроїв Garmin, Swatch, Xiaomi, Amazfit, Polar та девайсів інших виробників, за умови, що вони обладнані чіпом NFC та підтримують безконтактну оплату.
Зауваж, для успішного додавання картки до деяких пристроїв китайських брендів, девайс повинен мати «глобальну прошивку».

Як додати картку до пристрою?

Щоб додати картку до гаманця, спочатку треба встановити на смартфон безкоштовний додаток відповідного виробника. Наприклад, Garmin Connect, SwatchPAY!, ZeppLife тощо.
Користуючись підказками застосунку, додай картку Mastercard від Unex Bank до гаманця.
Тепер можеш платити швидко, зручно, та навіть під водою!

Чи це безпечно?

Додатки виробників смарт-годинників та фітнес-браслетів не надсилають дані картки, коли ти здійснюєш оплату. Замість того для надання необхідних для проведення платежу даних використовується зашифрований номер віртуального рахунку — токен, який неможливо підробити. Тому дані твоєї реальної картки залишаються у цілковитій безпеці.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас