СГ «ТАС» підтвердила лідерство на ринку «Зеленої картки» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

СГ «ТАС» підтвердила лідерство на ринку «Зеленої картки»

Страхування
52
За підсумками І кварталу Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції на ринку «Зеленої картки». Так, згідно за статистикою Моторного (транспортного) страхового бюро України, за результатами січня — березня СГ «ТАС» з чималим відривом від найближчого конкурента вчергове посіла перше місце серед страховиків, що працюють у вказаному сегменті.
Отже, з майже 344,6 тис. оформлених за звітний період відповідних полісів 72 221, або фактично кожен п’ятий, було придбано саме в Страховій групі «ТАС».
Перше місце на ринку посіла СГ «ТАС» і за обсягом залучених за «Зеленою карткою» премій. Так, загалом за три місяці від початку року учасниками ринку за вказаним полісами було зібрано сумарно майже 1,29 млрд грн страхових платежів. І лідером серед них стала СГ «ТАС», чиї обсяги продажів на 86% перевищують суму премій, залучених компанією, що посіла друге місце за відповідним показником.
Нагадаємо, починаючи від ІІІ кварталу 2023 року Страхова група «ТАС» стабільно і зі значним відривом лідирує на ринку «Зеленої картки». Загалом за підсумками минулого року СГ «ТАС» очолила рейтинг страховиків, що працюють в означеному сегменті.
Зауважимо, що торік Страховою групою «ТАС» було залучено за полісами «Зелена картка» 856,74 млн грн платежів, що на 78,2% перевищує відповідний показник за 2022 рік.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас