Сальвадор використовуватиме енергію вулкана для майнінгу криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сальвадор використовуватиме енергію вулкана для майнінгу криптовалют

Криптовалюта
266
Сальвадор використовуватиме енергію вулкана для майнінгу криптовалют
Сальвадор використовуватиме енергію вулкана для майнінгу криптовалют
Перша країна у світі, де було легалізовано біткоїн, офіційно запустила місцевий біткоїн майнінг-пул. У Сальвадорі стартує проект Volcano Energy, що видобуватиме блоки ВТС через Lava Pool, який викopиcтoвує пoнoвлювaну гeoтepмaльну eнepгію.
На початку 2023 року проект з відновлюваної енергетики в Сальвадорі вартістю $1 мільярд потрапив у заголовки газет. Серед компаній, що інвестують у проект, опинився і емітент стейблкоїнів Tether, який планує виробляти електроенергію з відновлюваних джерел у Сальвадорі для забезпечення майбутніх операцій з видобутку біткоїнів у країні.
Volcano Energy використовує досвід Luxor у наданні програмного забезпечення та послуг для майнінгу біткоїнів. У заяві директора зі стратегії Volcano Energy Герсона Мартінеса підкреслюється, що Сальвадор продовжує докладати зусиль для того, щоб залишатись провідною країною, що використовує біткоїн.
«Наше бачення полягає у створенні вертикально інтегрованої енергетичної та біткоїн-майнінгової компанії, цінність якої буде зростати для інвесторів і всіх громадян Сальвадору», — каже він.

Курс криптовалют до долара

Операційний директор Luxor Ітан Вера заявив, що створення Volcano Energy і початок видобутку біткоїнів на місцевому рівні сприятиме географічній децентралізації біткоїнів. У повідомленні також згадується потенціал для країн з великою кількістю відновлюваних джерел енергії використовувати майнінг ВТС для покращення економіки нових енергетичних проектів.
Volcano Energy має намір відраховувати 23% свого чистого прибутку від видобутку корисних копалин для уряду Сальвадору. Прибутки від видобутку також реінвестуватимуть в передачу енергії та інфраструктуру для стимулювання економічного і технологічного зростання в центральноамериканській країні.
Якщо вам цікаві інсайди діджитал-маркетингу, кейси партнерського маркетингу та доповіді найкращих спікерів — вам сюди! Обов’язково відвідайте конференцію ROMI про КРЯактивний маркетинг, digital, affiliate і трафік! 300+ учасників, 700+ хвилин корисного контенту, 20+ топових спікерів. Усі деталі та реєстрація за посиланням нижче.

Дізнатися більше 😎

За матеріалами:
noworries
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас