Райффайзен Банк переміг у конкурсі «Відповідальна країна 2.0» із програмою «Захисток: Безпечна освіта» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Райффайзен Банк переміг у конкурсі «Відповідальна країна 2.0» із програмою «Захисток: Безпечна освіта»

Особисті фінанси
183
Райффайзен Банк переміг у конкурсі «Відповідальна країна 2.0» із програмою «Захисток: Безпечна освіта»
На конкурсі соціальних ініціатив «Відповідальна країна 2.0» перемогла подана Райффайзен Банком всеукраїнська благодійна програма «Захисток: Безпечна освіта».
Спецпроєкт «Відповідальна країна» вже другий рік поспіль організовує видання MMR.ua за підтримки Delo.ua, аби відзначити найкращі соціальні та гуманітарні ініціативи. Цього року він знову привернув увагу до важливих історій, пов’язаних із впровадженням КСВ-проєктів, включно з підтримкою ветеранів та постраждалих від війни, а також інклюзивних ініціатив у сфері освіти, культури та бізнесу.
«Захисток: Безпечна освіта» — благодійна ініціатива із облаштування шкіл України укриттями, що покликана зробити освіту безпечною. Програма реалізується благодійним фондом KSE Foundation та стала можливою завдяки найбільшому внеску Райффайзен Банку у розмірі 40 млн грн.
Разом нам уже вдалося облаштувати 70 укриттів та повернути понад 25 тисяч дітей до рідних шкіл станом на березень 2024 року. Загальна мета благодійної кампанії: забезпечити 300 шкіл укриттями.
Без обладнаних укриттів навчальні заклади в Україні не можуть працювати офлайн. Проєкт «Захисток: Безпечна освіта» прагне повернути якомога більше дітей до шкіл і садочків, оскільки якісна освіта і виховання є інвестицією у майбутнє наступних поколінь.
Кожен із вас може долучитися до облаштування шкільних укриттів. Зробити внесок можна:
  • в особистому кабінеті додатка Raiffeisen Online у розділі «Платежі/Допомога українцям» натисніть на БО «Благодійний фонд «Київська школа економіки» та зробіть свій донат;
  • на вебпорталі KSE Foundation
#Разом_з_Україною
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас