ПУМБ виступив фінансовим партнером 17-го Українського маркетинг-форуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

ПУМБ виступив фінансовим партнером 17-го Українського маркетинг-форуму

Кредит&Депозит
40
17−18 квітня в Києві відбувся 17-й Український маркетинг-форум — головна щорічна подія для спільноти професіоналів з маркетингу та реклами, які пропонують нові ідеї, розробляють стратегії та продукти і формують клієнтський досвід. Форум об'єднує компанії, які продовжують активно розвиватись, створювати соціальні проєкти і ділитись досвідом живучості під час повномасштабного вторгнення. Вже другий рік поспіль банк ПУМБ виступив фінансовим партнером заходу.
Ключові експерти українського маркетингу обговорили на форумі головні тенденції та майбутнє цього ринку. Зокрема, непростий шлях міжнародної трансформації українського бізнесу, принципи життєздатного лідерства, нові маркетингові стратегії і дієві комунікації в умовах війни, нові споживчі тренди, креативний підхід до проведення зборів і зміни на рекламному ринку.
Команду ПУМБ на цьому масштабному форумі представляла Маркетинг Директорка банку — Ксенія Сікорська. У своєму виступі Ксенія розповіла, як кинути виклик сучасним комунікаційним стереотипам? Як під час війни стати банком #1 для заощаджень? Як сформувати довіру під час війни та будувати комунікацію на інсайтах різних сегментів аудиторії? Як стати ближчими до зумерів і омолодити бренд, через «приборкання» соцмереж і співпрацю з блогерами. Та як брендам обрати унікальну нішу для КСВ та робити актуальні та цікаві збори для допомоги Силам Оборони.
«Ми зараз живемо в такий час, коли маємо враховувати безліч динамічних факторів, зокрема викликаних війною. Під всі ці фактори ми маємо швидко підлаштовувати наші комунікації, щоб бути на часі і не перетинати червоні лінії. До того ж ПУМБ — це один із найбільших банків країни, що працює, як з роздрібом, так із бізнесом, тому наша аудиторія дуже широка і різноманітна. Вона має різні потреби та використовує різні канали комунікацій. Для кожної із цих аудиторій ми повинні пропонувати індивідуальні комунікаційні підходи, щоб ефективно доносити наші меседжі. Тож ми створюємо об'ємний медіамікс, обираючи найбільш релевантні інструменти під ці задачі: діджитальне просування, залучення блогерів, робота у соціальних мережах та класичні рекламні інструменти. Головне вчасно ухопити правильний інсайт і зберігати емоційну близькість із аудиторією» — коментує свій виступ Ксенія Сікорська.
Також на форумі ПУМБ презентував новий дроп «Жити назустріч» у рамках благодійного проєкту «Ми однієї крові». Тож, кожен відвідувач міг придбати мерч із колекції на нашому стенді та долучитись до допомоги нашим героям, адже за кожне замовлення одна адаптивна річ доправляється пораненим захисникам в евакопоїзди та шпиталі.
Загалом на форумі виступили понад 70 спікерів — ключових гравців ринків і найкращих експертів з маркетингу. Всього було понад 500 учасників - топменеджерів і власників українських та міжнародних бізнесів. Своїми кейсами поділяться такі компанії, як: EVA, Fishka, Tabletki.ua, Yasno, Nova («Нова пошта»), «Укрзалізниця», «Сільпо», Uklon, «Internop Україна», «Епіцентр К», Kiddisvit, MauDau, Apteka 9−1-1, MacPaw, Gunia Project та інші.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас