ПриватБанк виплачуватиме кешбеки та перерахує донати шпиталям за міжнародні перекази RIA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

ПриватБанк виплачуватиме кешбеки та перерахує донати шпиталям за міжнародні перекази RIA

Особисті фінанси
282
Клієнти ПриватБанку зможуть отримати кешбек до 5 000 гривень, якщо користуються для отримання закордонних переказів системою RIA та картками Mastercard від ПриватБанку. Додатково за кожен такий переказ ПриватБанк та партнери програми перераховуватимуть 15 грн власних коштів на благодійну програму «Допомога шпиталям та медзакладам України».
З початку травня до кінця липня 2024 року кожен, хто отримає міжнародний переказ RIA на картки Mastercard від ПриватБанку на суму від 1500 грн (у еквіваленті) та оплачує карткою покупки на суму від 150 грн, братиме участь у розіграші кешбеків від 150 до 5 000 гривень за переказ. Кешбеки розігруватимуть серед учасників програми щомісяця за умови реєстрації на спеціальній сторінці банку.
Грошові перекази RIA з будь-якої країни світу можна отримати миттєво на банківські рахунки та картки через Приват24, сервісний центр банку або понад 19 тис. банкоматів і терміналів самообслуговування. Надіслати грошовий переказ до України можна через 495 тисяч пунктів (з будь-якої країни світу) або мобільний додаток Ria (у 25 країнах).
ПриватБанк виплачуватиме кешбеки та перерахує донати шпиталям за міжнародні перекази RIA
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас