Під час Fin Blogger Award з’ясували, хто буде майбутнім лідером фінансового блогінгу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під час Fin Blogger Award з’ясували, хто буде майбутнім лідером фінансового блогінгу

105
Під час Fin Blogger Award з’ясували, хто буде майбутнім лідером фінансового блогінгу
Під час Fin Blogger Award з’ясували, хто буде майбутнім лідером фінансового блогінгу
12 червня у Києві відбулася друга церемонія вручення премії Fin Blogger Award 2024, організаторами якої є фінансові портали Finance.ua, «Мінфін» та «Біржовий університет».
Престижну нагороду Fin Blogger Award вже другий рік поспіль присуджують найкращим українським блогерам, які створюють контент у своїх соцмережах і цим розвивають фінансову грамотність українців та навчають інвестувати.
Блогери, інвестори та гості свята зібралися у столичному Unit. City, щоб дізнатися, хто ж отримав звання найкращих серед лідерів думок у своїй ніші.
Під час події було названо й переможця у номінації «Майбутній лідер фінансового блогінгу». Фінансові блогери відіграють важливу роль у підвищенні фінансової грамотності — саме вони забезпечують доступ до якісної фінансової інформації для широкої аудиторії.
Загалом у номінації змагалися 27 авторів фінансових блогів, серед яких:
Серед усіх претендентів звання «Майбутній лідер фінансового блогінгу» отримала Марина Король — фінансова та інвестиційна експертка.
За словами переможниці, перед нею стоїть велика та масштабна задача — «зробити якомога більше українців фінансового свідомими, щоб кожен від малого до великого навчився основам, які зроблять його життя кращим і легшим».
Марина Король є блогеркою (85,2 тис. підписників у Tik-Took та 19,5 тис. — в Instagram), авторкою курсу «Особисті фінанси», що є місячним посібником з фінансів і допомагає робити перші кроки в інвестуванні.
Також інвесторка проводить марафон «Жіночі гроші», де ділиться досвідом та знаннями про те, як жінкам здобути фінансову незалежність.
Ексклюзивними партнерами заходу стали:
  • Інтернет-магазин срібних прикрас Miss Silver! Пропонує широкий вибір ювелірних виробів на будь-який смак. Більше 3 тис. товарів в наявності та під замовлення. Сотні задоволених клієнтів і вдячних відгуків. MS — твоя найкраща подруга у виборі вишуканих прикрас зі срібла.
  • А також Jack Daniel’s — наш незмінний партнер! Є бренди, про які говорять, а є ті, що говорять про тебе.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас