Основні параметри здійснення реструктуризації кредитної заборгованості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Основні параметри здійснення реструктуризації кредитної заборгованості

Кредит&Депозит
92
Шановні Клієнти АТ «Укрбудінвестбанк»!
АТ «Укрбудінвестбанк» (надалі - Банк) розуміє наслідки впливу військової агресії росії проти України, складні умови, в яких доводиться працювати бізнесу в період військового стану, несприятливі макроекономічні фактори.
З метою мінімізації негативного впливу зазначених чинників на бізнес, Банк здійснює заходи по застосуванню інструментів реструктуризації, що дозволяє реструктуризації забезпечити відновлення платоспроможності боржників — суб'єктів господарської діяльності у разі неспроможності виконувати грошові зобов’язання перед Банком в повному обсязі на умовах діючих договорів.
Основні параметри здійснення реструктуризації кредитної заборгованості:
Основні параметри здійснення реструктуризації кредитної заборгованості
Якщо Ви вважаєте, що Ваше підприємство або Ви як ФОП, відповідаєте вищезазначеним умовам, зверніться, будь-ласка, до спеціалістів АТ «Укрбудінвестбанк» для отримання детальної консультації за телефоном гарячої лінії - 0 800 219 79 79.
Ми з розумінням ставимось до кожного клієнта Банку. Готові надати підтримку з урахуванням поточної ситуації в країні та запропонувати оптимальні варіанти реструктуризації кредитної заборгованості.
За матеріалами:
Укрбудінвестбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас