Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб'єкта оціночної діяльності для оцінки майна банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб'єкта оціночної діяльності для оцінки майна банку

Особисті фінанси
302
АТ «Укрексiмбанк» (далі - Банк) оголошує про проведення конкурсу з відбору суб'єкта оціночної діяльності для оцінки майна Банку (далі - Конкурс) відповідно до умов, викладених в Конкурсній документації, яка додається до цього Оголошення.
Оцінка майна Банку здійснюється відповідно до Завдання з оцінки, викладеного в Розділі ІІ Конкурсної документації.
Перелік майна Банку, оцінка якого буде проводитись, наведений у додатках 1 — 2 до Конкурсної документації.
Критерії відбору Учасників до участі в Конкурсі.
Учасник Конкурсного відбору має відповідати критеріям, зазначеним в Конкурсній документації (Розділ І Конкурсної документації), про відповідність яким Учасником Конкурсного відбору надаються документи за переліком, зазначеним в Конкурсній документації.
Порядок подання пропозицій.
Учасник Конкурсного відбору подає Банку Конкурсну пропозицію, що складається з пакету документів щодо Учасника Конкурсного відбору та Цінової пропозиції щодо виконання робіт з оцінки майна Банку (відповідно до переліку, зазначеного в Розділі ІІІ Конкурсної документації).
Документи подаються Учасником Конкурсного відбору прошитими і завіреними, а Цінова пропозиція в запечатаному конверті з помітним надписом «Не відкривати!». Всі документи мають бути підписані та завірені уповноваженою особою Учасника Конкурсного відбору.
Документи надаються Банку до 10 години 00 хвилин «26» квітня 2024 року в паперовому вигляді за адресою: 3 150, м. Київ, вул. Антоновича, 127.
Контактна особа для підготовки Конкурсної пропозиції та подання її Банку — Наталія Пономаренко (к. т. 044−247−38−56, zastava_hotline@eximb.com).
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас