Нова Toyota Celica може з’явитися вже 2025 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова Toyota Celica може з’явитися вже 2025 року

Технології&Авто
1081
Нова Toyota Celica може з’явитися вже 2025 року
Нова Toyota Celica може з’явитися вже 2025 року
Наприкінці весни на одному з офіційних заходів Toyota згадала про плани відродження деяких спортивних автомобілів на тлі зростання інтересу до машин з ДВС. Одним з таких проектів вважається нове, восьме покоління купе Celica.
За свіжою інформацією, на появу цього автомобіля залишається чекати зовсім недовго.
Як повідомляє японське видання «BestCar», Toyota, яка зняла Celica з виробництва у квітні 2006 року, збирається повернути цю модель в обойму. Причому, дуже скоро. Як дата прем’єри спортивного автомобіля джерело називає Токійський автосалон 2025 року.
Задум керівництва Toyota виглядає наступним чином: підготувати повнопривідне купе з компонуванням сидінь за схемою 2+2, «механікою» та автоматичною трансмісією за ціною приблизно 70 тисяч доларів.
Нова Toyota Celica може з’явитися вже 2025 року
Стверджується, що для проекту вже визначено двигун. Як нього має виступити 2-літровий бензиновий ДВС з турбонаддувом, максимальна потужність якого може становити до 400 кінських сил.
Інші подробиці про новинку Toyota обіцяють розкрити ближче до її презентації, яка, якщо вірити чуткам, за традицією відбудеться у стінах автошоу в Токіо восени наступного року.
За матеріалами:
uamotors
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас