«Нова пошта» обіцяє робити доставку менше ніж за добу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нова пошта» обіцяє робити доставку менше ніж за добу

Особисті фінанси
555
«Нова пошта» обіцяє робити доставку менше ніж за добу
«Нова пошта» обіцяє робити доставку менше ніж за добу
Наступного року «Нова пошта» планує відкрити в Україні ще 3 000 відділень та 5 000 поштоматів, розповідає Forbes.
Завдяки розширенню мережі термін доставки скоротиться. У компанії розраховують, що завдяки розширенню мережі мінімальний термін доставки по Україні вдасться скоротити ще на 2 години — до 22 годин.
Також планують збудувати ще 10 сортувальних центрів.
Наступного року «Нова пошта» планує сфокусуватись на містечках та селах та наростити обсяги відправлень на 10%, також у планах — відкрити відділення у ще 17 європейських країнах, а до 2025 — розширитись до 30 країн.
До кінця року «Нова пошта» планує відкрити перші відділення в Італії та Франції. Наразі компанія вже присутня на ринках десяти країн.

Довідка Finance.ua:

  • «Нова пошта» планує до кінця 2024 року відкрити нові відділення у 18 країнах. До кінця цього року вже відкриються відділення в Італії та Франції;
  • українці, як в Україні так і за кордоном, часто користуються послугами пошти. Але вони не завжди чітко знають, що і в яких кількостях можна пересилати, щоб не натрапити на вилучення посилки. 8 вересня 2023 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову в якій оновлено перелік заборонених посилок в Україні.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Хмарочос
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас