Nissan представив нове покоління позашляховика Patrol (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan представив нове покоління позашляховика Patrol (фото)

Фондовий ринок
423
Nissan представив нове покоління позашляховика Patrol (фото)
Nissan представив нове покоління позашляховика Patrol (фото)
Компанія Nissan влаштувала дві прем’єри — у США журналістам показали гігантський позашляховик Armada третього покоління, а в Абу-Дабі — Patrol сьомого покоління. Втім, ні для кого не секрет, що фактично це один і той самий автомобіль, але призначений для ринків різних країн. А ще вони мають преміального побратима — Infiniti QX80.
Порівняно з минулим поколінням позашляховики виросли зовсім небагато: довжина становить 5324 міліметри (+18 мм), але пристойно додали завширшки (2116 мм, +86 мм). Жорсткість рами на кручення збільшилася на 25%, на 57% - згинальна жорсткість. Втім, судячи з колісної бази (3075 мм), шасі — модернізація попередньої конструкції. Схема підвісок також збережена: двоважільна спереду та ззаду. А головне, у старших комплектаціях з’явилася пневмопідвіска з адаптивними амортизаторами, як на Infiniti.
Рульовий механізм отримав електропідсилювач замість гідравліки. Гальма тепер працюють «по проводах» — насправді це має означати, що тиск у гідравлічній системі створюється електронним модулятором. Все це знадобилося, щоб забезпечити позашляховик комплексом електронних помічників: адаптивним круїз-контролем ProPilot Assist, а в дорожчих комплектаціях — системою утримання в смузі та просунутим автопілотом ProPilot Assist 2.1, що дозволяє прибирати руки з керма на шосе.
Як і на Infiniti QX80, V-подібну атмосферну «вісімку» VK56DE об’ємом 5,6 літра замінили турбомотором V6 3.5 моделі VR35DDTT з безпосереднім упорскуванням. Це принесло невелике підвищення потужності (425 к.с. проти 406 к.с. раніше) та значне зростання крутного моменту (700 Нм проти 560 Нм). А на Близькому Сході буде доступний ще безнаддувний двигун — V6 3.8 потужністю 316 к.с. (386 Нм).
Страхування автомобіля: обирайте автоцивілку від найкращих страхових компаній України:

Автоцивілка (ОСЦПВ)

За матеріалами:
Автосвіт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас