Янукович доручив Кінаху навести порядок у системі держзакупівель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович доручив Кінаху навести порядок у системі держзакупівель

Казна та Політика
112
Прем'єр-міністр Віктор Янукович дав доручення Міністерству економіки України терміново підготувати проект закону України "Про внесення змін і доповнень у Закон України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти", щоб внести його на розгляд Верховної Ради вже на найближчий пленарний тиждень. Про це повідомила прес-служба Кабміну.
"Редакція чинного закону України, на жаль, не є досконалою, навіть після багатьох змін, ініційованих представниками Уряду", - відзначив він. Норми закону, за його словами, не сприяють створенню прозорого та ефективного механізму державних закупівель і діючого контролю за витратою бюджетних коштів.
Крім того, прем'єр-міністр наголосив, що діючі норми даного закону зайво ускладнюють роботу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, державних установ, підприємств, закладів культури.
Янукович також доручив правоохоронним і контрольно-ревізійним органам ретельним чином проаналізувати стан боротьби з корупцією при здійсненні державних закупівель і внести пропозиції щодо вдосконалювання механізмів контролю за витратою бюджетних коштів.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас