Мінфін: Підвищуючи соціальні стандарти, уряд не збільшував обсяг запозичень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін: Підвищуючи соціальні стандарти, уряд не збільшував обсяг запозичень

Казна та Політика
83
Вносячи зміни до держбюджету-2007 з метою збільшення соціальних стандартів, Уряд використав ресурси національної економіки і ні на копійку не збільшив обсяг запозичень. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.
Серед джерел державної казни, які будуть спрямовані на підвищення мінімальної зарплати, пенсій та соціальних допомог - додаткові надходження до загального фонду державного бюджету від податку на додану вартість, акцизного збору та податку на прибуток підприємств обсягом 4,5 мільярди гривень.
Таке зростання сплати податків є наслідком реального підйому в економіці внаслідок виваженої політики Уряду, його роботи у другому півріччі минулого та у перші місяці поточного року, говориться в повідомленні.
Ще одне додаткове джерело, яке буде спрямоване на підвищення соціальних виплат населенню – це частина коштів державного бюджету з Єдиного казначейського рахунку у обсязі біля 3 млрд грн, отриманих за рахунок перевиконання бюджетних показників 2006 року. Таким чином, ніякі додаткові запозичення Уряд не планує.
Загалом, дохідна частина загального фонду держбюджету-2007 буде збільшена на 7,5 мільярди гривень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас