Уряд України створило робочу групу для перевірки Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд України створило робочу групу для перевірки Ощадбанку

Казна та Політика
183
Кабінет міністрів України розпорядженням створив робочу групу для перевірки діяльності ВАТ "Державний ощадний банк України" (Ощадбанк, Київ).
"З метою проведення перевірки фінансово-господарської діяльності ВАТ "Ощадбанк" за період 2005-2006 р. Міністерству фінансів разом з Головним контрольно-ревізійним управлінням і Державною податковою адміністрацією створити робочу групу", - відзначається в розпорядженні уряду №70 від 1 березня, текст якого опублікований у пресі.
Відповідно до розпорядження, Мінфіну доручено в десятиденний термін після завершення перевірки надати Кабінету міністрів інформацію про її результати.
Перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров після засідання Кабінету міністрів у четвер повідомив журналістам, що ГоловКРУ проводить перевірку в Ощадбанку, однак він поки не знайомив з її результатами.
"Якщо порушення будуть серйозними, то ротації в керівництві, безумовно, будуть", - відзначив він.
Ощадбанк заснований в 1991 році. Всієї його акції належать державі. По даним Нацбанку України, до січня 2007 року за розмірами загальних активів банк посідав сьоме місце (11,59 млрд грн) серед 169 банків, що діяли в країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас