Американець хотів отримати готівку за чеком на ім'я Бога — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американець хотів отримати готівку за чеком на ім'я Бога

Кримінал
1110
21-літній американець намагався отримати готівку за чеком на ім'я Бога. Цей курйозний випадок стався 26 лютого в Хобарті, штат Індіана. Кевіна Рассела було заарештовано після того, як в одному з міських банків намагався отримати за чеком суму в 50 тис. доларів. Вся справа в тому, що чек був підписаний словами "Цар Спаситель , Цар Царів, Владика Владик, Раб".
Кевіну Расселу пред'явлені обвинувачення по наступних пунктах: спроба фальсифікації чека, залякування, опір поліції та дрібне хуліганство. Як захід покарання суд може присудити його до тюремного ув'язнення.
Співробітники банку викликали поліцію після того, як парубок спробував отримати готівку за недійсним банківським чеком без печатки. Крім того, у нього були виявлені інші чеки, підписані в такий же спосіб, але на різні суми. В одному з них вона складала 100 тис. доларів, повідомив співробітник місцевої поліції Джефф Уайт.
При затриманні Кевін Рассел вчинив опір правоохоронним органам, а по дорозі у відділення поліції Хобарту загрожував його співробітникам.
"Я чув про те, що Бог дає вічне життя, але це був перший раз, коли почув, що він видає готівку", - відзначив Джефф Уайт.
Дата судового засідання по цій справі в даний момент ще не встановлена. Зараз Кевін Рассел перебуває під вартою. Він може бути звільнений під заставу в розмірі тисячі доларів.
Тим часом у Луісвіллє, штат Кентуккі, поліція підозрює близько 30 чоловік у здійсненні поштових крадіжок і підробці чеків. За даними слідства, у результаті їхньої діяльності постраждало більше 50 чоловік із цього штату й штату Індіана. Засідання суду заплановане на п'яте березня 2007 року, повідомляє The Courier-Journal.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас