В Житомирі тарифи на ЖКП затверджували незаконно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Житомирі тарифи на ЖКП затверджували незаконно

Енергетика
111
У Житомирі тарифи на житлово-комунальні послуги затверджували незаконно. Як повідомили в прес-службі Прокуратури Житомирської області, такий висновок органами прокуратури зроблений під час перевірки дотримання законності щодо якісного надання послуг у сфері житлово-комунального господарства і обґрунтованості встановлення тарифів на їх оплату.
Як повідомляє прокурор області Микола Франтівський, рішення виконкому Житомирської міськради, яким з 1 серпня 2006 р. визначено тарифи на послуги зі змісту житла за 4 групами будинків, не відповідає вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2005 р. про затвердження "Порядку формування тарифів на послуги зі змісту будинків і споруджень і прибудинових територій".
У результаті перевірки прокуратурою м. Житомира винесений протест на незаконне рішення виконкому Житомирської міськради.
Для усунення виявлених порушень органи прокуратури області внесли більш ніж 10 приписань і подань і понад 30 протестів на незаконні рішення органів місцевого самоврядування з питань затвердження цін і тарифів на ЖКУ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас