АМКУ: Інгулецький ГЗК викликали відповідачем у справі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ: Інгулецький ГЗК викликали відповідачем у справі

198
Антимонопольний комітет України розглядає скаргу Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча та Алчевського меткомбінату на Інгулецький ГЗК у зв’язку зі стрімким зростанням цін на залізорудний концентрат. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба АМКУ.
"Дійсно, така скарга в АМКУ є. Факт стрімкого підвищення цін на залізорудний концентрат із травня минулого року підтверджується У цьому зв’язку ми порушили справу та проводимо розслідування", - заявив Голова АМКУ Олексій Костусєв.
Враховуючи, що на зазначеному ринку Інгулецький ГЗК домінує, подібна ситуація, за словами Голови Комітету, є неприпустимою і може розглядатися як порушення конкуренційного законодавства.
"Переконаний, що ми доведемо цю справу до логічного завершення і винуватці необґрунтованого зростання цін на залізорудний концентрат будуть покарані. Про хід цього розслідування ми будемо постійно інформувати засоби масової інформації та громадськість", — пообіцяв Олексій Костусєв.
ВАТ "Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат" (м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область) - найбільше в Україні підприємство з виробництва залізорудного концентрату.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас