Пинзеник: Розподіляти громадські кошти не на користь громаді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пинзеник: Розподіляти громадські кошти не на користь громаді

Казна та Політика
160
Колишній міністр фінансів, лідер партії "Реформи та порядок" Віктор Пинзеник обвинувачує Міністерство фінансів у поновленні системи бартерних розрахунків. Про це говориться в повідомленні прес-служби ПРП.
Відповідно до повідомлення, Пинзеник вважає неприпустимим проведення розрахунків з бюджетом у негрошовій формі, як це дозволено у держбюджеті на 2007.
"У бюджеті-2007 вперше відсутня стаття про заборону здійснення бюджетних розрахунків у негрошовій формі. Це ще одна затверджена новим урядом можливість підкилимово розподіляти суспільні гроші не на користь суспільству", - цитує прес-служба Пинзеника.
Також прес-служба повідомляє, що на думку Пинзеника, зникнення цієї норми бюджетного закону є відродженням корупційних схем бартерних розрахунків.
"Лідер ПРП наполягає на включенні норми про заборону бартерних розрахунків у закон про Бюджет - 2007, необхідність внесення змін у який не викликає сумніву", - сказано в повідомленні.
До відома, у січні Пинзеник обвинувачував Мінфін у необґрунтованому нарощуванні державного боргу за рахунок залучення зовнішніх позик наприкінці 2006 року.
За матеріалами:
Деловая Неделя
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас