Довгий: "Київенерго" неефективно експлуатує комунальне майно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Довгий: "Київенерго" неефективно експлуатує комунальне майно

Енергетика
110
АК "Київенерго" неефективно експлуатує комунальне майно, передане компанії у використання, заявляють у Київраді.
Як повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації з посиланням на секретаря Київрада Олеся Довгого, до такого висновку прийшла інвентаризаційна комісія Київрада за підсумками перевірки господарської діяльності цієї компанії.
За словами Довгого, на підставі результатів перевірки Київська міськадміністрація вирішила рішення на баланс комунальному підприємству "Київтеплоенерго" все міське майно (ТЕЦ 5, ТЕЦ 6, магістральні мережі, котельні, бойлерні, підстанції), що раніше перебували в керуванні компанії "Київенерго".
Він нагадав, що 1 січня 2007 року минув строк договору між Київською міськадміністрацією й АК "Київенерго" про передачу в експлуатацію міського майна. З метою одержання повної й достовірної інформації для ухвалення рішення по даному питанню до 1 грудня 2006 року в "Київенерго" працювала інвентаризаційна комісія, що складається з депутатів Київрада.
"Представники шести депутатських фракцій вивчали ефективність управління столичними електро- та теплогенеруючими об'єктами. До речі кажучи, керівництво "Київенерго" робило роботі депутатської комісії всілякий опір, на ряд об'єктів, пославшись на "таємність", депутатів просто не допускали", - заявив Довгий.
За його словами, перевірка показала, що фінансові показники діяльності компанії "Київенерго" є низькими. Він упевнений, що передача енергогенеруючи потужностей у пряме керування комунальному підприємству "Киевтеплоэнерго" дозволить місту впровадити на підприємствах менеджмент, що зможе налагодити більше ефективну господарську діяльність.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас