Форекс - прогноз на п"ятницю 26.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на п"ятницю 26.01.2007

Фондовий ринок
123
У п'ятницю найважливіші новини виходять у Японії, Німеччині, і США. З низ можна виділити наступні новини.
О 01:30 дані за споживчими цінами в Японії. Згідно із прогнозами ціни в Токіо і Японії в цілому ростуть, що для ієни позитивний показник. До їх публікації ієна може укріплюватись в ціні, а потім, якщо прогноз здійсниться або виявиться менше, то скоріш за все знизиться в ціні.
О 09:00 вийдуть дані за імпортними цінами Німеччини. Опираючись на прогноз, можна припустити, що імпотрні ціни залишаються на колишньому рівні і це обумовить зростання цін у річному значенні індикатора. Для євро ця новина залишається позитивно-нейтральною. Тому до виходу даних євро може небагато зміцнитися і якщо прогноз збудеться або вийде гірше, то - упаде в ціні.
Наступна важлива новина публікується о 15:30 про обсяги замовлень на товари довгострокового користування в США. Якщо обсяги замовлень у грудні збільшаться, то можна говорити про гарні умови благополуччя середньостатистичних американців. Це звичайно свідчить про підйом в економіці. Для долара гарний показник.
Згідно із прогнозами обсяги замовлень виростуть, тому до виходу показника долар буде рости, а потім, якщо нічого несподіваного не трапиться, то продовжить укріпляться в ціні аж до 17:00. У цей час виходять дані з обсягів продажів житла на первинному рику нерухомості. Цей індекс теж свідчить про благополуччя жителів Америки. Прогноз говорить про продовження росту обсягів у продажах нових будинків. Якщо так і трапиться, то долар зможе зміцнитися щодо більшості мажорів, так це підтвердить реанімацію ринку житла.
Більш докладно події п'ятниці викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас