Форекс - прогноз на середу 24.01.07 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 24.01.07

Фондовий ринок
133
У середу можна виділити кілька блоків з публікаціями даних. Ними стануть дані з Австралії і Японії, Англії та Новій Зеландії.
О 01:50 публікується індекс активності у всіх галузях економіки. Прогнозне значення вказує на зниження активності, що для ієни стане поганим показником. Тому, якщо прогноз збудеться, то ієна щодо долара знизиться в ціні. Якщо ж активність буде вище попереднього місяця, то ієна зможе зміцнитися у ціні.
О 02:30 виходять дані за споживчими цінами в Австралії. Прогнозне значення за 4 квартал вказує на деяке уповільнення росту цін. У цілому показник для австралійського долара позитивний, але якщо вони виявляться на рівні прогнозу, то ринок до даних втратить інтерес. Тому руху австралійського долара після виходу даних будуть убік падіння ціни, а до виходу убік його зміцнення. Якщо ж дані виявляться екстремально вищими прогнозу, то це обумовить зміцнення австралійського долара.
Об 11:30 стануть відомі протоколи засідання Банку Англії. Також у цей час стануть відомі дані з ВВП за 4 квартал. Згідно із прогнозами темпи росту ВВП стануть вищими, тому на фунт дані вплинуть. До публікації протоколів і приросту ВВП фунт може зміцнитися, а після їх виходу можливий відкіт ціни фунта до більш низьких цін. Аналогічні рухи можуть бути і у парі EURUSD. У вівторок на зненацька позитивних даних з Франції ціна GBPUSD пробила рівень опору на 1.9845, у такий спосіб перетворивши корекцію в продовження висхідного тренда. Але для підтвердження тренда потрібно така ж зміна тренда на висхідний у парі EURUSD. Поки що про це не доводитися говорити.
І останніми важливими даними стане публікація з процентних ставок в Новій Зеландії. Ці дані становлять інтерес тільки в тому випадку, якщо ставка буде зненацька підвищена або знижена. У противному випадку ринок ці дані залишить без уваги.
Більш докладно події середу викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас