Азаров: Найближчим часом ніяких нових податків не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Найближчим часом ніяких нових податків не буде

Казна та Політика
195
Уряд не планує ні в 2007 р., ні в 2009 р. вводити ніяких нових податків. Про це сьогодні на брифінгу заявив Міністр фінансів Микола Азаров. За його словами, уряд не буде вводити податок на нерухомість до 2009 р.
"Уряд має чіткий план дій щодо зниження податкового тиску. Але з бізнесом потрібно домовлятися. Сплата не повинна стати символічною. Ми готові піти на зниження податків, але з іншого боку бізнес повинен дати зобов'язання і гарантувати сплату податків", - підкреслив Азаров.
Говорячи про проблеми податкової галузі, перший віце-прем'єр-міністр України відзначив, що найпоширенішими є ухиляння від сплати податків і мінімізація податків, особливо, податку на прибуток. Він також відзначив, що проблемою є боротьба з відшкодуванням фіктивного ПДВ.
Основним податковим резервом Азаров назвав ліквідацію практики мінімізації податків на прибуток. "Якщо валовий прибуток фірми складає 1 млрд грн, а податок вона платить 1 тис. грн, то це або неефективна робота такого підприємства, або мінімізація ним податку, з чим необхідно боротися", - підсумував Азаров.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас