Мінвуглепром ініціює підвищення цін на вугілля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінвуглепром ініціює підвищення цін на вугілля

Енергетика
127
Міністерство вугільної промисловості України ініціює підвищення на 6% щомісяця цін на енергетичні марки вугілля протягом 2007 року, повідомляє прес-служба відомства.
"Мінвуглепром вніс пропозиції щодо поетапного - на 6% на місяць - підвищенні ціни на вугілля без збитків для енергетики і без збільшення тарифів на електроенергію", - приводить прес-служба слова глави Мінвуглепрому Сергія Тулуба.
Раніше міністр заявляв, що підвищити ціни на енергетичне вугілля, зберігши ціни на електроенергію, можна за рахунок скорочення рентабельності компаній, що генерують, експлуатуючі теплові електростанції.
Видобуток енергетичного вугілля для багатьох українських шахт при нинішніх цінах на вугільну продукцію, за словами Тулуба, продовжує залишатися збиткової.
Глава Міністерства палива та енергетики України Юрій Бойко у понеділок заявив, що підтримує підвищення цін на енергетичні марки вугіль для теплових електростанцій.
"Ми це підтримуємо. Ми будемо соратником міністерства вугільної промисловості в цьому процесі", - сказав міністр на прес-конференції в Києві.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас