Форекс - прогноз на середу 17.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 17.01.2007

Фондовий ринок
121
У середу очікується велика кількість важливих публікацій. Серед них найбільш важливий торговельний баланс і споживча впевненість у Японії, споживчі ціни у Німеччині, рівень безробіття в Англії, споживчі ціни та торговельний баланс у Єврозоні, ціни виробників і найважливіший обсяги продажів коштовних паперів у США.
Отже вже вночі о 01:50 стане відомий торговельний баланс у Японії. Згідно із прогнозами значення балансу повинне знизитися. До виходу новин єіна може зміцниться, але потім імовірне зниження її ціни.
О 07:00 публікується індикатор споживчої впевненості в Японії, що теж повинен знизиться. Але на ці дані ринок може і не відреагувати. До виходу дані зміцнення ієни може й не бути, тому що учасники ринку будуть орієнтуватися на головну новину дня - дані TICS з США. Якщо показник упевненості виявиться кращим очікувань, то ієна стосовно долара зможе зміцнитися.
О 09:00, якщо остаточні дані щодо індексу споживчих цін виявляться зненацька вищими прогнозних значень, то ринок на них відреагує негайно посиленням євро. Фунт також може підсилитися.
Посилення фунта буде обумовлено публікацією об 11:30 даних з безробіття і вартості робочої сили в Англії. Не можна сказати, що прогноз позитивний, але все таки один з показників вказує на збільшення заробітних плат. В остаточному підсумку це збільшення відіб'ється на споживчих цінах і гра в „догонялки” між процентними ставками та інфляцією продовжиться. Не можна забувати, що навіть якщо дані виявляться позитивними для фунта, тобто безробіття знизиться, а зарплати підвищаться, то посилення фунта стосовно долара буде обмеженим. Причиною тому схильність трейдерів скуповувати долар ще до виходу даних TICS з США.
Через півгодини о 12:00 стануть відомі дані з Єврозони. Споживчі ціни повинні вирости, втім як і сальдо балансу зовнішньої торгівлі. Для євро це позитивна новина, що і буде залишатися до часу публікації основним підтримуючим фактором. Посилення євро може відбутися тільки у випадку кращого реального значення показника за цінами та балансом. Якщо показники виявляться гіршими або на рівні прогнозу, то євро в ціні знизитися.
З моменту виходу даних з Єврозони ціна долара може почати неухильне зростання. О 15:30 вийдуть дані за цінами виробників у США. Зростаннят цін обумовить і ростання долара, але все-таки до цього часу долар може вже закінчити своє посилення. О 16:00 може відбутися різкий стрибок цін. Це залежить від даних з TICS. Якщо чистий обсяг проданих цінних паперів буде більшим, ніж прогноз і зможе перекрити дефіцит торговельного балансу в США ($-58.2 млрд.), то долар підсилиться. У противному випадку долар у ціні послабиться. Після цього на ринку виникне спад напруженості, тому що трейдери зможуть уже визначиться з настроями, які будуть залишатися в силі до кінця дня. Не можна забувати і про переглянуті попередні значення з даним TICS.
Далі о 20:00 вийдуть дані за цінами на житло в США, які за прогнозами повинні вирости. У кожному разі зненацька сильне зниження цін може послабити долар.
О 21:00 очікується публікація "Бежевої книги" (США). Ці дані о 21:50 прокоментує член правління ФРБ Yellen. На ці дані реакція ринку буде скоріш за все стриманою.
Більш докладно події середи викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас