Форекс - прогноз на середу 10.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 10.01.2007

Фондовий ринок
134
Середа на ринку пройде під знаком волатильності, тому що в цей день виходять важливі новини з торговельних балансів Австралії, Франції, Англії, США та Канади. Свого піка волатильність досягне у момент публікації торговельного балансу США о 15:30. Але й інші публікації теж вплинуть на курси основних валютних пар.
Ґрунтуючись на тому, що євро, незважаючи на досить позитивні дані з обсягів виробництва, у вівторок так і залишився слабким стосовно долара, у середу так само повинен залишатися під тиском. У парі GBPUSD волатильність може бути вище, причому зі змінним успіхом фунт може підвищуватися.
Що стосується самих даних, то в Австралії очікується більш високе значення торговельного балансу, ніж у попередньому місяць. Хоча він усе ще й прогнозуються у негативному значенні. До виходу даних о 02:30 австралійський долар може вирости, а потім, якщо нічого суттєвого не відбудеться, знизиться у ціні щодо долара.
У Франції торговельний баланс як і в Австралії прогнозується ледве краще, ніж минулого місяця. Також він повинен залишатися у негативному значенні. Ця подія відбудеться о 09:45. Руху в цій парі аналогічні нічним рухам у парі AUDUSD, з тією лише різницею, що падіння після публікації може бути коротким. Причиною тому може бути публікація торговельного балансу з Англії о 11:30. В Англії торговельний баланс повинен знизитися ще більше і теж у негативне значення. Якщо до моменту публікації торговельного балансу з Англії долар почне підсилюватися у всіх парах, то це фактичне підтвердження сили долара. Не можна забувати і про сильні рівні підтримок і опорів в основних парах. У парі EURUSD це значення стоїть на рівні підтримки 1.2970, у парі GBPUSD на 1.9250, у парі AUDUSD на 0.7778, у парі USDJPY рівень опору на 119.66, у парі USDCHF на 1.2440 і у парі USDCAD на 1.1795. Ці рівні є прикордонними, пробиття яких спричинить посилення долара. Але пробиття повинне відбутися як мінімум у євро, фунті і ієні або франку.
Далі до моменту виходу торговельного балансу у США о 15:30 волатильність може різко знизитися. Торговельний баланс США аналітики прогнозують гіршим ніж минулого місяця. У момент виходу даних волатильність може бути в обидва боки з всіх пар. Якщо пробиття рівнів на даному етапі не відбудеться, то долар в остаточному підсумку почне падати в ціні.
Єдиний торгвельний баланс, якому аналітики прогнозують зростання, виходить у Канаді і теж о 15:30. Позитивність даних з Канаді і сильне зниження значення торговельного балансу США збільшить падіння долара.
Після публікації о 17:00 обсягів із запасів на оптових складах у США долар може як підсилитися, так і знизитися. Але причиною тому буде лише почасти позитивність даних. Скоріш виникне визначеності серед трейдерів, заснованих на оцінці поточної ситуації за фактичним даними. Якщо й цього разу пробиття рівнів не відбудеться, долар понизиться у ціні. У противному випадку трейдерт одержать додатковий імпульс до покупки долара.
Більш докладно події середи викладені у календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас