Бойко до нового року розбереться з облгазами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойко до нового року розбереться з облгазами

Енергетика
138
Міністерство палива й енергетики України має намір розібратися із ситуацією щодо ймовірного тиску правоохоронних і контролюючих органів на 6 облгазів. Про це повідомив журналістам перший заступник міністра палива та енергетики України Вадим Чупрун, повідомили в прес-службі Міністерства.
Коментуючи можливий тиск правоохоронних органів на компанії з постачань газу й газифікації "Чернівцігаз", "Закарпатгаз", "Івано-Франківськгаз", "Чернігівгаз", "Волиньгаз" та "Львівгаз", Чупрун зазначив, що міністерство збирається розібратися з цією ситуацією протягом поточного року. "Думаю, до нового року ми вирішимо цю проблему", - сказав він.
Нагадаємо, народний депутат, член фракції "Наша Україна" Олексій Івченко заявляв, що на облгази, які перебувають у Західній Україні, готуються рейдерські напади.
Шість відкритих акціонерних товариств з газопостачання "Волиньгаз", "Закарпатгаз", "Івано-Франківськгаз", "Львівгаз", "Чернівцігаз" і "Чернігівгаз" звернулися з відкритим листом до Президента Віктора Ющенка з проханням втрутитися в ситуацію з переслідуваннями даних компаній правоохоронними та контролюючими органами й розглянути дане питання на засіданні Ради національної безпеки та оборони України.
14-15 грудня в 2006 р. у Києві відбудуться акції протесту працівників шести газопостачальних підприємств - "Волиньгаз", "Закарпатгаз", "Івано-Франківськгаз", "Львівгаз", "Чернівцігаз" і "Чернігівгаз".
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас