"Атлант-М” проведе відкритий облігаційний займ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Атлант-М” проведе відкритий облігаційний займ

Фондовий ринок
186
Міжнародний автомобільний холдинг „Атлант-М” вперше в Україні проведе відкритий облігаційний займ. Про це сьогодні на прес-конференції повідомили представники холдингу. Андерайтером розміщення виступить „УкрСіббанк”.
Як повідомив кореспондент FINANCE.UA, представник банку завірив, що притягнуті кошти будуть спрямовані на реалізацію стратегічних планів холдингу в Україні: будівництво нових автоцентрів та об’єднання вже існуючих автомобільних бізнесів.
Фінансовий директор холдингу Тимофій Марцинкевич, повідомив, що планує розміщення облігацій на суму 100 млн.грн. строком на три роки з щорічною офертою. Ставка на перший рік обігу - 16% річних. „Накопичений холдингом потенціал готовий втілитися в стрімкому зростанні кількісних та якісних показників”, - сказав Марцинкевич. „До 2010р. ми плануємо виторг понад 3 млрд. дол, рівень продажів - понад 140 тис. автомобілів. Частка української частини холдингу в цьому обсязі складе близько 35%.”, - підкреслив він.
У свою чергу начальник Правління корпоративних фінансів АКІБ „Укрсіббанк” Руслан Кільмухаметов, повідомив, що позика структурована з урахуванням переваг інвесторів, які поряд із кредитною якістю емітента, повинні забезпечити успішне розміщення займу та його ліквідність на ринку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас