Прогноз на середу 06.12.2006 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прогноз на середу 06.12.2006

Фондовий ринок
262
У середу важливих даних у США не очікується, тому рух на ринку буде залежати тільки від статистики з Австралії, Японії, країн-фаворитів Єврозони, Англії та Канаді.
В 00:30 очікувалося рішення Резервного Банку Австралії з процентних ставок. Ставку скоріш за все залишать не змінною на рівні 6.25%. Поки що на ринку немає чіткої спрямованості і це говорить про те, що учасники ринку не впевнені чи варто продавати долар, або купити його. З одного боку EURUSD майже досяг максимальних цін і це викликає серед трейдерів непевність надалі зростання курсу євро.
В інших мажорах схожа ситуація. З іншого боку дані з США не можуть переконати учасників ринку купувати долар. Статистика з США останнім часом або виходить суперечливої, або негативної. Саме тому рішення РБА залишити ставку незмінної може лише незначно підсилити долар у парі AUDUSD максимум до рівня підтримки на 0.7840. Трохи пізніше в 02:30 прозвучать дані з ВВП Австралії за 3 квартал. Очікується зростання ВВП як у квартальному значенні, так і у річному. Очікування позитивних даних змусить австралійський долар підсилитися.
Ранком в 07:00 вийшли дані з Японії, що супроводжуються коментарями представника Банку Японії Нішімури. Індекс співпадаючих індикаторів прогнозують набагато вище після попередніх падінь. Теж саме і з індексом провідних економічних індикаторів. Вийдуть дані на рівні прогнозу або краще - долар відносно йєни впаде в ціні. Вийдуть гірше - долар буде торгуватися на тому же рівні.
Наступний блок новин очікується в 11:30 від Bloomberg. У цей час пролунають дані з індексів менеджерів щодо закупівлі у сфері роздрібної торгівлі в країнах Єврозони. У всіх країнах-фаворитах Єврозони, крім Італії, попереднє значення вказує на збільшення активності. Виявляться реальні дані нижче попередніх і це змусить євро впасти в ціні, але не сильно. Поки в парі EURUSD актуальною підтримкою є рівень ціни 1.3280. Виявляться дані кращі і євро знову одержати підтримку. Важливий рівень опору в цій парі стоїть на 1.3360.
Через півгодини в 11:30 стануть відомі дані з Англії. Обсяги промислового виробництва за останні періоди вказують на стабільне зростання. Теж саме відбувається з обсягами в обробній промисловості. І ці дані теж зроблять парі GBPUSD підтримку. В той же час буде озвучена статистика цін у магазинах Англії за даними Конфедерації Британських Промисловців. Актуальний рівень підтримки в парі GBPUSD стоїть на 1.9675, а опору на 1.9845.
Після цих даних в 12:00 пролунає статистика з обсягів будівництва в Єврозоні, а через годину по обсягів промислових замовлень у Німеччині. У даних з обсягів замовлень прогнозується зростпння, як у річному значенні, так і у місячному. Дані у випадку виходу на рівні прогнозів, досить позитивні щоб підсилити євро.
Єдиною статистикою з США в 15:15 будуть неофіційні дані щодо числа зайнятого населення від ADP. Прогнозується деяке зниження зайнятості, але загальний тренд показує зростання. Ці дані можуть підсилити долар.
В 15:30 очікуються дані з Канаді. Зміни в числі виданих дозволів прогнозно вказують на деяке зниження активності в будівельній сфері.
Трохи пізніше в 17:00 виходить індекс активності менеджерів із закупівлі від Ivey. Статистика показує стабільне зростання і якщо дані будуть на рівні прогнозу, то канадський долар підсилиться.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас