BPT GROUP: Рейдерство - міф — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BPT GROUP: Рейдерство - міф

Фондовий ринок
340
Компанія BPT GROUP, провівши комплексний аналіз проблеми рейдерства в Україні сьогодні в Києві презентувала проект „Державної концепції боротьби з рейдерством”.
Процес злиття і поглинання – об”ективно існуюча на ринку тенденція. Рейдерство стало крайньою формою процесу саме недружнього поглинання. Як з ним боротися і як утриматися компаніям на ринку - йшлося на сьогоднішній прес-конференції, повідомляє кореспондент FINANCE.UA.
Основні напрямки проекту досить багатогранні, але їх зміст - створити умови, необхідні для легального проведення процесу злиття і поглинання підприємства, - повідомив керуючий партнер BPT GROUP Вадим Поляков.
За його словами, у випадку рейдерства розробляється стратегія захоплення, де юридична сторона процесу носить другорядний характер.
„Захопленням звичайно називають судове рішення з приводу якогось пакету акцій. А саме, блокування пакета акцій, прийняття рішень на акціонерних зборах тощо. При цьому не береться до уваги, що існує маса прийомів захоплення підприємства, не пов'язаних з акціонерним капіталом взагалі”, - сказав Поляков.
<Ефективний захист підприємства від рейдерського захоплення - всередині самого підприємства. Якщо дотримуватися певних правил, то рейдерські захоплення будуть просто економічно недоцільні”, - переконаний керуючий партнер BPT GROUP Ігор Тунік.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас