Ціна на нафту інтенсивно знижується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна на нафту інтенсивно знижується

Енергетика
239
Ціни на нафту впали майже на 1 долар за підсумками торгів понеділка, 4 грудня, оскільки трейдери зосередили увагу на уповільненні зниження курсу долара.
Крім того, на зниженні цін на нафту позначилися вихід досить слабких даних за рівнем виробництва в США і очікування потепління на північноамериканському континенті.
Прогноз погоди потягнув за собою і ціни на природний газ і топковий мазут. "Ми зараз перебуваємо у тій порі року, коли ринок стає винятково погодним", - говорить брокер нью-йоркської компанії Prudential Financial Аарон Кілдоу.
Кілдоу також додав, що "ринок, швидше за все, ігнорує плани ОПЕК (про чергове скорочення квот), але це довго не триватиме”.
Чутки, що з'явилися раніше, про можливе зниження квот членами міжнародної Організації країн-експортерів нафти сьогодні активно коментуються її представниками.
ОПЕК сподівається, що на саміті в Нігерії, 14 грудня, ухвалення рішення про чергове скорочення квот поверне ціни на нафту до рівня 70 доларів за барель уже цією зимою.
Отже, на торгах 4 грудня, ціна січневого ф'ючерса марки Light Sweet на New York Mercantile Exchange упала на 99 центів до позначки 62,44 долара за барель.
Січневий ф'ючерс марки Brent на ICE Futures у Лондоні, упав на 1,17 долара до позначки 63,45 доларів за барель.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас