Створено найбільшу у світі фінансову корпорацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено найбільшу у світі фінансову корпорацію

Фондовий ринок
371
Один з найбільших американських банків Bank of New York і компанія Mellon Financial Corp. оголосили про злиття, у результаті якого буде створена найбільша у світі корпорація з управління активами і наданню послуг в ггалузі цінних паперів.
За умовами угоди акціонери Bank of New York одержать 0,9434 акції об'єднаної компанії за кожну свою акцію; акціонери Mellon Financial обміняють свої акції на акції об'єднаної компанії у співвідношенні 1:1.
На зберіганні в об'єднаної компанії будуть знаходитись і цінності на суму 16,6 трлн доларів, а в довірчому керуванні опиняться активи на загальну суму 8 трлн дол.
Відповідно до розповсюдженого прес-релізу Bank of New York, річний виторг об'єднаної компанії прогнозується на рівні 12 млрд доларів. Загальна кількість співробітників нової компанії, що одержить назву The Bank of New York Mellon Corp., складе близько 40 тис. чоловік.
Протягом 3-х років після злиття близько 3,9 тис. з них будуть скорочені. У раду директорів нової компанії ввійдуть 10 чоловік з Bank of New York й 8 представників Mellon Financial. Президентом об'єднаної корпорації стане діючий президент Bank of New York Джеральд Хесселл.
Завершення угоди, схваленої радами директорів обох компаній, планується на III квартал 2007 р. Договір ще повинні схвалити акціонери компанії і антимонопольні органи США.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас