Янукович поставив бізнесу умови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович поставив бізнесу умови

429
В Україні існують серйозні проблеми з розподілом бюджетних коштів. Про це під час робочого візиту в Маріуполь Донецької області заявив прем'єр-міністр України Віктор Янукович.
Янукович погодився з тим, що той факт, що останні місці при розподілі бюджету 2007 року в п'яти промислових областей, є проблемою.
На думку Януковича, позбутися від цього перекосу можна тільки за допомогою реформи місцевого самоврядування.
«Ми повинні якнайшвидше у відповідному обсязі впровадити реформу місцевого самоврядування. Тільки вона все розставить на свої місця. Порядок і справедливість будуть тоді, коли бюджети будуть формуватися знизу. Так, неправильно, що області, у яких зосереджена промисловість України, у бюджеті стоять на останніх місцях», - сказав він.
На думку прем'єра, проблема в самому принципі рішення цього питання. Прем'єр вважає, що отут не повинно бути «ручного режиму», а розподіл коштів повинне бути незалежним від волі чиновників.
Державна політика, на його думку, повинна укладатися винятково в підтримці товаровиробника, але й бізнес зі своєї сторони повинен робити кроки назустріч.
«Бізнес повинен бути соціально відповідальним. Це обов'язкова умова нашого з ним співробітництва. Сьогодні можу вас завірити, що така угода вже практично готова і незабаром буде підписане», - сказав він.
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас