Ляпіна: Зміни до податкового законодавства треба відкласти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ляпіна: Зміни до податкового законодавства треба відкласти

Казна та Політика
261
Розгляд змін до податкового законодавства України потрібно перенести на кілька днів. Про це сказала член парламентського комітету з питань економічної діяльності та підприємництва, народний депутат України від блоку "Наша Україна" Ксенія Ляпіна.
За її словами, вона тільки сьогодні одержала порівняльну таблицю тих змін, які пропонують внести в прийнятий раніше відповідний законопроект. До того ж, не всі надані Президентом України пропозиції були повністю враховані, а до першочергового тіла документа було додано ще значний за обсягом текст, що "дуже заплутаний".
Так, за словами Ляпіної, залишаються розстрочки за векселями на відшкодування податків, однак на певні види діяльності дана пріоритезація, яка є не дуже чіткою.
"Мені як депутатові потрібно кілька днів, щоб порадитися з фахівцями, що це значить і що за собою тягне", - сказала вона. Ляпіна заявила, що не розуміє, чому цей законопроект винесений на розгляд сьогодні.
Верховна Рада прийняла закон про введення податкових нововведень в 2007 з урахуванням пропозицій Президента Віктора Ющенко. За закон проголосувало 270 депутатів при мінімально необхідних 226 голосах.
При цьому Рада доручила парламентському комітету з питань фінансів і банківської діяльності підготувати зміни до цього закону після його підписання Президентом з урахуванням зауважень, висловлених депутатами.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас