АМКУ: У 6 областях проїзд в міському транспорті знижено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ: У 6 областях проїзд в міському транспорті знижено

Казна та Політика
120
Низка перевізників Рівненської, Донецької, Кіровоградської, Полтавської, Чернігівської областей зменшили вартість пасажирських, а Харківської - ще й вантажних автоперевезень.
Як повідомила FINANCE.UA прес-служба Антимонопольного комітету України, на виконання доручення Прем'єр-міністра, триває перегляд тарифів пропорційно здешевленню нафтопродуктів.
<Зниження вартості пасажирських перевезень - лише верхівка айсбергу. Адже, як свідчать дані територіальних відділень АМКУ, завдяки зваженому врегулюванню ситуації на ринку автоперевезень та порозумінню з підприємцями, у багатьох регіонах, містах та районах вдалося запобігти підвищенню тарифів взагалі, - наголосив Голова Комітету Олексій Костусєв.
Так, на Рівненщині перевізники суттєво знизили тарифи на кількох маршрутах. На Донеччині, зокрема у Краматорську, Торезі і Харцизьку, проїзд подешевшав на 25 копійок, в Артемівську - з 1,25 до 1,20 грн. На Кіровоградщині Олександрійська РДА теж знизила тарифи на пасажирські перевезення приміського і міжміського сполучення в залежності від місткості автобусу. В Комсомольську, що на Полтавщині, вартість проїзду в міському транспорті знижено з 75 копійок до 0,5 грн. А в Харкові 46 перевізників знизили вартість проїзду на 5-25 копійок на 119 маршрутах, - говориться у повідомленні АМКУ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас