Гаудк і Бойко виступлять на міжнародній енергетичній конференції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гаудк і Бойко виступлять на міжнародній енергетичній конференції

Енергетика
77
Україна представить свою позицію вгалузі зовнішньої енергетичної політики Європи на міжнародній конференції високого рівня в Брюсселі.
Зокрема, під час дводенної конференції, що відкривається в понеділок, "До зовнішньої енергетичної політики: забезпечити високий рівень безпеки поставок", що пройде в Брюсселі під егідою Європейської комісії, заплановані два виступи представників України - секретаря Ради національної безпеки та оборони Віталія Гайдука в секції "Розширення енергетичного регуляторного простору ЄС" і міністра палива та енергетики Юрія Бойко в секції "Енергетика і міжнародна торгівля".
Крім того, до складу української делегації ввійдуть перший заступник глави секретаріату президента Арсеній Яценюк і заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий.
Конференція відбудеться в рамках обговорення енергетичної стратегії Європейського Союзу - так званої "Зеленої книги". У ній візьмуть участь верховний представник ЄС Хав'єр Солана, президент Єврокомісії Жозе Баррозу, єврокомісари, міністри закордонних справ та енергетики країн ЄС, Росії, Молдавії, Азії, представники промисловості, міжнародних організацій, наукових і суспільних кіл.
Під час візиту в Брюссель, Гайдук, Чалий та Яценюк також проведуть двосторонню зустріч із Соланою.
Росію на конференції представлять перший заступник голови уряду, голова Ради директорів ВАТ "Газпром" Дмитро Медведєв, а також міністр промисловості та енергетики Віктор Христенко.
За матеріалами:
Файненшл Брідж
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас