Семенюк поскаржилась на профспілки Гайдуку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк поскаржилась на профспілки Гайдуку

Казна та Політика
175
Фонд державного майна звернувся до вищих органів влади, а також у Раду з питань національної безпеки і оборони України у зв'язку з відмовою Федерації профспілок надати ФДМУ перелік майна, що перебуває в його володінні, - повідомили в прес-службі ФДМУ.
Як відзначили в прес-службі, Фонд державного майна України відзначає, що Федерація профспілок України фактично відмовила в наданні Фонду переліку майна, що перебуває в його володінні. А це є загрозою державним інтересам.
Фонд нагадує, що інвентаризація майна, яке є у фактичному володінні Федерації профспілок України, повинна проводитися Фондом відповідно до Доручення Кабінету Міністрів України від 20.07.06 № 20420/2/1-06 до листа Міністерства юстиції України від 14.07.06 № 19-12-882 щодо забезпечення проведення в 2006 році інвентаризації майна, що перебуває у фактичному володінні Федерації профспілок України, і здійснення разом із правоохоронними органами заходів щодо поверненню до державної власності незаконно відчуженого майна.
Ненадання ФПУ переліку майна загрожує зривом вищезгаданого Доручення КМУ і захисту державних інтересів.
16 листопада 2006 року з метою влаштування проблемних питань з проведення інвентаризації майна, що перебуває у володінні ФПУ, Фонд планує проведення спеціальної наради, на яку запрошені лідери ФПУ.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас