КДМА шукає гроші для потерпілих від "Еліта-Центру" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КДМА шукає гроші для потерпілих від "Еліта-Центру"

Казна та Політика
109
Київська міська державна адміністрація (КМДА) почала активну роботу із забезпечення громадян, що постраждали в результаті діяльності групи компанії «Еліта-Центр», житлом.
Як повідомила адміністрація, для цього сьогодні оголошено конкурси із залученню інвесторів на будівництво житлових приміщень. Однією з умов конкурсів передбачається передача 25% житла від загальної площі з метою забезпечення житлом громадян, що постраждали від «Еліти-Центру».
Умови конкурсів передбачають також фінансування всіх витрат, пов'язаних з будівництвом об'єкта інвестування. Крім того, з метою мінімізації ризиків виникнення порушення строків будівництва, пропонується залучити до участі в інвестпроектах фінансові установи або компанії з повною гарантією банку. Конкурсні пропозиції приймаються протягом 30 днів після оголошення у пресі.
Відповідно до публікацій у пресі, КМДА оголосила конкурси на залучення інвесторів на будівництво житлових будинків з об'єктами соціально-побутового призначення і підземним паркінгом на просп. Володимира Маяковського (Деснянський р-н), просп. Героїв Сталінграда (Оболонский р-н), вул. Радунській (Деснянський р-н), вул. Вікентія Беретті (Деснянський р-н), вул.Вірменської та Харківському шосе (Дарницький р-н).
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас