Число банкрутств у Британії зросло на 55% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Число банкрутств у Британії зросло на 55%

Валюта
102
Число індивідуальних банкрутств у Великобританії виросло на 55% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Так, з липня по вересень в Англії і Уельсі стали банкрутами 27,5 тис. чоловік. Причому державне дослідження показало, що постійні труднощі з погашенням заборгованостей з кредитів і банківських карток випробовують 3 млн. британців.
За інформацією "EuroNews", виходячи зі стрибкоподібного росту показника, за підсумками року в країні можуть розоритися 100 тис. чоловік. Втім, це зовсім не свідчить про економічний колапс Британії. Адже за той же період число корпоративних банкрутств упало на 4,3%. Простий висновок з банком угоди про банкрутство, хоча і погіршує кредитну історію клієнта, допомагає приватним особам вирішувати проблеми хронічних заборгованостей. Такі договори дозволяють гасити тільки частина боргу.
Варто також відзначити, що аналітики чекають найближчим часом росту кількості руйнувань. На загальну думку, на наступному тижні Банк Англії підніме ставку рефінансування. З цього випливає, що виростуть і відсотки з кредитів у комерційні банках.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас