СБУ розкрило зорчминну схему із столичною нерухомістю ан 16 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ розкрило зорчминну схему із столичною нерухомістю ан 16 млн грн.

Нерухомість
259
Управління СБУ в місті Києві викрило махінації при операціях зі столичною нерухомістю на суму понад 16 мільйонів гривень. Про це повідомили в прес-службі відомства.
Зокрема співробітниками Управління СБУ було встановлено, що службовими особами однієї з великих державних компаній, у приватну власність фізичних осіб в одному з районів Києва було передане будинок, за який державна компанія нібито одержала 322 866 тисяч гривень. Нові власники відразу ж перепродали будинок майже за 9 мільйонів гривень.
В іншому випадку викрите перевищення службових повноважень головою правління однієї зі страхової компанії, що працює на ринку цінних паперів. З'ясовано, що в порушення встановленого порядку керівник продав будинок з офісними приміщеннями в центрі столиці, що становив основу статутного фонду компанії. Внаслідок цього суспільство зазнало збитків на суму понад 8 мільйонів гривень.
За матеріалами УСБУ прокуратурою м. Києва порушені кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень).
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас