УСПП вимагає від правоохоронних органів підсилити контроль за безпекою ведення бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УСПП вимагає від правоохоронних органів підсилити контроль за безпекою ведення бізнесу

155
Український союз промисловців і підприємців (УСПП), "посилаючись на нову хвилю перерозподілу власності в Україні", вимагає від правоохоронних органів підсилити контроль над безпекою ведення бізнесу і суб'єктів господарювання в країні.
Про це заявив народний депутат України, президент УСПП Анатолій Кінах, повідомляє у вівторок його прес-служба. "Ми будемо вимагати найпильнішої уваги і твердого контролю над дотриманням законності і прозорості ведення бізнесу в Україні", - сказав він.
Кінах відзначив, що на вітчизняному ринку частішають спроби несумлінної конкуренції між суб'єктами господарювання, усе вишуканішими і зухвалішими стають рейдерскі схеми захоплення підприємств. "У рейдерскі схеми міцно впроваджуються кримінальні і напівкримінальні структури, відбувається зрощування всіляких корупційних схем. Але ще більшу тривогу викликає те, що випадки фізичного знищення економічних конкурентів стають усе частішими", - відзначив президент УСПП.
Президент УСПП додав, що очолювана їм організація пропонує ввести кримінальну відповідальність за рейдерскі нападу, а також сформувати реєстр рейдерів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас