Московські готелі - найдорожчі у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Московські готелі - найдорожчі у світі

152
З квітня до червень 2006 року середня ціна на готельний номер у російській столиці становила 316 доларів на добу. Це дорожче всіх інших великих міст світу. Усього за рік ціни на готельні послуги виросли в Москві на 28%.
"Москва вже давно стала популярним місцем поїздок для туристів і бізнесменів", - пояснив такий високий рівень цін директор з маркетингу Hotels.com Патрік Оквіст, пише британська газета The Daily Telegraph.
На думку російських фахівців, високий рівень цін обумовлений відсутністю конкуренції в галузі. При цьому в Москві, так само як і у більшості великих російських міст, відчувається найгостріший дефіцит готелів економ і середній клас, у той час як верхній ціновий сегмент представлений досить непогано.
Варто, втім, відзначити, що відповідно до різних досліджень, Москва за вартістю життя для місцевих і приїжджих міцно займає місце в першій п'ятірці найдорожчих міст миру.
На другому місці за цінами на готелі займає Нью-Йорк - у середньому готельний номер тут обійдеться в 265 доларів. Річний ріст цін склав 16%. На третім місці Бостон - 255 доларів за добу. Ще два американських міста входять першу десятку рейтингу: Чікаго (236 доларів) і Вашінгтон (223 долара). Найдорожчим містом Західної Європи стала Венеція (233 долара), а от Лондон, незважаючи на репутацію одного з найдорожчих міст Європи, може порадувати більш-менш помірним цінами - 172 долара за добу.
У ході дослідження були проаналізовані дані з 20 тисяч готелів у тисячі містах світу.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас