Мінпаливенерго України закликає припинити політизацію газивох переговорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінпаливенерго України закликає припинити політизацію газивох переговорів

Енергетика
81
Порядок узгодження позиції України на газових переговорах з Росією сьогодні нічим не відрізняється від дій двох попередніх урядів, прокоментувало Міністерство палива та енергетики, критику МЗС, яка прозвучала на їх адресу про недостатнє інформування про хід газових переговорів.
"Єдине, чим відрізняється сьогоднішня ситуація, це те, що новому уряду вдалося переламати негативні тенденції, і партнерство України з Росією в енергетичній галузі розвивається в конструктивному руслі", - підкреслили у прес-службі Мінпаливенерго.
На її думку, про це свідчить збереження ціни імпорту природного газу на рівні $95 за 1 тис. куб. м до кінця 2006 року і формування бездефіцитного балансу поставок газу на наступний рік.
"Мінпаливенерго вважає завданням національного значення припинення спроби політизації цього питання і висловлює надію, що ця позиція буде з розумінням сприйнята суспільством і політичними колами. Ми впевнені, що результати переговорів будуть відповідати національним інтересам нашої країни", - заявили у прес-службі.
Як повідомлялося, прем'єр-міністр Віктор Янукович прогнозує завершення переговорів з Росією про поставки газу на 2007 рік до кінця жовтня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас