Мінпаливенерго 23 жовтня проведе нараду з питань низбкої зарплати енергетиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінпаливенерго 23 жовтня проведе нараду з питань низбкої зарплати енергетиків

Енергетика
202
Міністерство палива та енергетики України 23 жовтня планує провести нараду з питань низької заробітної плати персоналу в галузі в деяких регіонах країни.
Як повідомила прес-служба міністерства в прес-релізі у вівторок, таке доручення пыд час колегії Мынпаливенерго 16 жовтня дав міністр палива та енергетики Юрій Бойко.
"У нас відбулася "гаряча лінія" і представники профспілок висловлювали зауваження щодо того, що рівень зарплат в енергетиків не відповідає рівню кваліфікації і відповідальності, що несуть працівники галузі. 500 тис. людей, які працюють у галузі і які приносять 20% ВВП, повинні почувати, що про них піклуються", - цитує прес-служба Бойко.
Він вважає, що персонал обленерго і облгазів є найменш захищеною в галузі категорією.
Крім того, міністр доручив своєму першому заступникові Вадиму Чупруну провести консультації з Національною комісією регулювання енергетики і підготувати нараду з цього питання.
Як повідомлялося, Незалежна галузева профспілка енергетиків України до кінця року може почати страйк у випадку невиконання його вимог щодо збільшення заробітної плати працівникам галузі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас