Рибак переконує, що проблем з газом не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рибак переконує, що проблем з газом не буде

Енергетика
107
Віце-прем'єр-міністр, міністр архітектури, будівництва та з питань ЖКГ Володимир Рибак заявляє, що в газовому питанні «є повна ясність». Про це він сказав у в ефірі одного їхній українських телеканалів.
Рибак відзначив, що на рік Україні треба 25 млрд. кубометрів газу. При цьому він повідомив, що в підземних сховищах повністю вже закачано газ - 25 млрд. куб. «Що ж до ціни на газ, то вона визначена і всім відома - 95 доларів за тис. кубометрів», - відзначив він.
За словами Рибака, ціна на газ в 2007 році буде не більше 130 доларів за тис. кубометрів. «Про це на сьогоднішній день у нас є повна ясність», - сказав Рибак.
Як повідомлялося раніше, українським містам не вистачає 2,5 млрд. грн. на закупівлю газу для підприємств ЖКГ до початку опалювального сезону.
Віце-прем'єр-міністр, міністр архітектури, будівництва і з питань ЖКГ Володимир Рибак завірив, що уряд контролює ситуацію в житлово-комунальній галузі, і додав, що завдання забезпечення комунальних підприємств газом лежить на губернаторах.
Тим часом, за повідомленнями ЗМІ, у деяких міст дотепер не почався опалювальний сезон.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас