Президент України на цьому тижні має намір провести нараду з питань приватизхації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент України на цьому тижні має намір провести нараду з питань приватизхації

93
Президент України Віктор Ющенко на цьому тижні має намір провести нараду з питань приватизації, а також переліку підприємств, що підлягають приватизації.
"З урахуванням того, що існує велика кількість обігів щодо списків підприємств, які підлягають приватизації у 2007 рік, у тому числі з регіонів, президент України доручив підготувати окрему нараду з питань приватизації на 2007 рік, з питань переліку підприємств. Ця нарада повинне відбутися на цьому тижні або ж за підсумками підготовки документів на наступному", - сказав заступник глави секретаріату президента Віктор Бондар на прес-конференції в понеділок у Києві.
За його словами, на сьогодні з кожним регіоном ведеться належна робота з підготовки відповідних списків, а також з перевірки виконання планів приватизації на поточний рік.
"За підсумками наради буде прийняте відповідне рішення загальнодержавного значення", - сказав Бондар.
Відповідаючи на запитання, чи будуть обговорюватися на цій нараді питання приватизації Нікопольського заводу феросплавів і "Укртелекома", Бондар підкреслив, що для початку буде проаналізована діяльність цих підприємств у регіоні, зокрема, соціально-економічні аспекти, аналіз очікуваних сум надходжень у бюджет від відповідних аукціонів, а також перспективи надходження податків у бюджет після приватизації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас