Україна обговорить можливість участі у добутку нафти на територіх Азербайджану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна обговорить можливість участі у добутку нафти на територіх Азербайджану

Енергетика
95
Перспективи можливих двосторонніх і багатобічних переговорів щодо залучення України до видобутку нафти на території Азербайджану планується обговорити під час візиту Президента України Віктора Ющенко в Азербайджан. Про це повідомив керівник прес-служби Міністерства закордонних справ України Андрій Дещица на брифінгу, відповідаючи на питання журналістів.
На зустрічі також будуть розглядатися питання співробітництва в рамках ГУАМ щодо енергетичної безпеки, можливість співробітництва в транспортуванні каспійської нафти.
Нагадаємо, що візит Президента України в Азербайджан запланований на 7-8 вересня. Під час візиту В.Ющенко зустрінеться із Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Заплановано переговори з керівництвом парламенту Азербайджану. Передбачається обговорити ряд актуальних питань, зокрема, шляху розширення торгово-економічного співробітництва двох країн, активізацію діяльності в рамках ГУАМ. Також заплановане підписання ряду двосторонніх документів. Президента України буде супроводжувати більша представницька делегація, у тому числі і Міністр закордонних справ Борис Тарасюк.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас