Макуха подякував МВФ за консультації щодо наслідків підвищення цін на газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Макуха подякував МВФ за консультації щодо наслідків підвищення цін на газ

Енергетика
194
Міністр економіки України Володимир Макуха висловив подяку керівництву Міжнародного Валютного Фонду за надання консультацій в оцінці ситуації та наслідків для макроекономіки від підвищення цін на газ. Про це повідомили в прес-службі Міністерства економіки.
Як відзначили в прес-службі, під час зустрічі Володимира Макухи зі Старшим постійним представником МВФ в Україні Джефрі Френксом міністр відзначив значення консультативної допомоги, наданої МВФ щодо ситуації і наслідків для економіки від підвищення цін на природний газ, для наступного планування дій Уряду.
На зустрічі відзначена також помітна активізація консультаційного співробітництва в новому форматі, зокрема в питаннях вироблення макроекономічної політики. Міністр проінформував представника МВФ про поточну підготовку Урядом п'ятирічної Програми діяльності Кабінету Міністрів України на 2006-2011р. і Державної програми соціально-економічного розвитку на 2007 рік.
Також обговорювалося питання вступу України у Всесвітню організацію торгівлі.
Особливу увагу в розмові сторони приділили підготовці участі української делегації в Щорічних зборах керуючих МВФ і Світового банку, що пройде 16-21 вересня в Сінгапурі. Крім того, Міністр погодився на пропозицію МВФ щодо проведення щорічних консультацій у жовтні цього року.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас